Kersen-de-luxe

Deze echte klassieker onder de vlaaien

Limburgse roombodem gevuld met dag verse pitloze kersen ruimschoot voorzien van room rozetten met een snuifje cacao.

ondanks onze grote zorg kan het zijn dat er toch wat pitten in de kersen zitten

 

 

 

 

Allerge stoffen 

Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Lactose, Cacao, Koriander, Maïs

Bewaaradvies

Deze vlaai is in de koelkast (tussen de 2 en 7 graden) na de aankoopdag nog 2 dagen houdbaar.

Bereidingswijze

Het beste is om de vlaai met een warm vochtig mes te snijden

 

 

Limburg op zijn lekkerst, Volgens eeuwen oud recept Voor 12 uur besteld de volgende dag thuis of op U werk, desgewenst gesneden in 8 of 10 punten.

€ 16,00

Hele vlaai € 16,00
Halve vlaai € 9,00